Duminică, 2018-11-18, 1:58 AM
Bine aţi venit, Guest
Stiri online
Principală » Catalog de site-uri » Marfuri si servicii » Sfera serviciilor

Transport rutier marfuri Europa - Transport maritim
http://www.nutuspedition.pagix.ro 2015-05-11, 11:46 AM

NUTU SRL este un furnizor leader în serviciile de transport internaţional cu livrare la termen şi având acces la tipuri variate de vehicule din întreaga lume. Beneficiaţi de o reţea vastă de opţiuni de transport, de echipamente specializate, de comunicări proactive, de opţiuni avansate de urmărire  şi de livrare oriunde in Europa.

Suntem decişi să vă oferim servicii de înaltă calitate prin furnizarea de asistenţă de către personalul nostru profesionist, la preţuri rezonabile. Experienţa noastră îndelungată în acest domeniu ne garantează, de asemenea, serviciile competitive. Personalul nostru calificat stă la dispoziţia dvs. Am prefera o abordare individuală şi, prin urmare, suntem pe deplin concentraţi pe nevoile şi cerinţele fiecărui client.

Activitatea noastră acoperă toate tipurile de nevoi logistice: expediere de mărfuri, transport, depozitare sau de alte servicii de expediere, transport comercial de marfă. Ne-am dezvoltat în ultimii ani şi am devenit o companie internaţională de logistică. Noi nu organizăm doar transporturi pentru clienţii noştri, ci le oferim şi o multitudine de servicii logistice suplimentare, precum cele legate de aprovizionare, producţie şi distribuţie de mărfuri.

Tranziţii: 127 | Adăugat de: anunturiarges | Rating: 0.0/0 | Tag-uri: firme transport romania, Case, transport marfa, transport colete, firme transport valcea, transport auto international, transport, transport maritim